Abacus Leo Financiële Diensten

 

 

 Over Abacus-Leo

 

 

Missie

De missie van Abacus-Leo is onze cliënten de weg te wijzing in het doolhof van de financiële wereld van vandaag de  dag.

Geeft onafhankelijk advies over hypotheken en de daarbij behorende verzekeringen

Abacus-Leo is opgericht door Hans de Leeuw.

Hans de leeuw is een onafhankelijk financieel adviseur met tientallen jaren ervaring in de financiële dienstverlening.

Na een carrière als valuta handelaar bij diverse buitenlandse banken in Amsterdam ging Hans 1995 als zelfstandige van start als Financial Consultant voor Legal & General Nederland, onderdeel van de bekende Engelse levensverzekeraar.

Daarnaast is hij sindsdien actief als hypotheekadviseur.

Vanaf 2009 tot 2014 heeft Hans in dienst van de curatoren in het faillissement van DSB Bank meegewerkt aan de afwikkeling van het faillissement en de vele klachten van cliënten van de bank.

Abacus-Leo richt zich op de particulier en de beoefenaar van het midden en klein bedrijf.

De missie van Abacus-Leo is om de wens van haar cliënten in de context te plaatsen van de totale financiële situatie van die cliënt.

In onze visie start een goed advies altijd met een degen inventarisatie van de bestaande situatie van onze cliënten. Als we de bestaande situatie van de cliënt goed in kaart hebben gebracht, gaan we samen met u op zoek naar de beste oplossing waarmee uw wens gerealiseerd kan worden.

Die oplossing kan bestaan uit een consumptie krediet een hypotheek of juist een spaarproduct als de wens meer gericht is op de toekomst.  Soms is het afsluiten van een verzekering de oplossing.

 

Abacus Leo Financiële Diensten | info@abacusleo.nl